Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

30 Aug 2012

Muhdalina pakai topeng Power Rangers elak dikenali


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Hadir ke Mahkamah Sesyen Putrajaya pakai topeng Power Rangers  untuk elak dikenali,  Muhdalena Ahmad dilihat hadir ke mahkamah berbaju dan bertudung merah, ditemani bapanya, sempat menunjukkan isyarat keamanan ketika wajahnya cuba dirakam media.

Ada 2 pertuduhan yang dibacakan ke atas dia .....

Bagi tuduhan pertama, dia didakwa melakukan ugutan jenayah dengan mengugut mendatangkan cedera parah kepada seorang anggota polis Ridzuan Megat Ahmad manakala bagi tuduhan kedua, dia didakwa membawa sebilah pedang.

Dia didakwa melakukan kedua-dua kesalahan itu di Kompleks B, JPM, Presint 1, Putrajaya kira-kira pukul 2.30 petang, 9 Julai lalu.

Kesalahan pertama didakwa mengikut Seksyen 506 Kanun Keseksaan yang membawa hukuman penjara tujuh tahun atau didenda atau kedua-duanya sekali jika sabit kesalahan.

Bagi tuduhan kedua, dia didakwa mengikut Seksyen 7(1)(a) Akta Bahan-Bahan Kakisan dan Letupan dan Senjata Berbahaya 1958 yang membawa hukuman penjara dua tahun atau denda maksimum RM2,000 atau kedua-duanya sekali jika sabit kesalahan.

Dia diikat jamin RM10,000 bagi kedua-dua pertuduhan itu.

Pada kejadian tersebut, dia bersama dengan Khalil Afandi Hamid, 47, mengamuk di pekarangan Kompleks B, Jabatan Perdana Menteri di Putrajaya kira-kira jam 2.30 petang, namun Khalil mati ketika dalam perjalanan ke Hospital Putrajaya selepas terkena tembakan di tangan dan bahagian ari-ari, manakala Muhdalena turut terkena tembakan di paha kanan.

Berbaloi tak dia buat keje ni ?  -sinar harian
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

3 comments:

dilladoodledat said...

peh style gile ! hahahhaah kretif sungguh

Arau Blogger said...

tak nak tayang muka lah !!

Azham Vsvc said...

hehehehe.....dgr kata pelaku ini agak tidak stabil mentalnya...betulkah?

Post a Comment