Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

15 Aug 2012

Akhirnya PM mengalah , pinda Pindaan Akta Keterangan 1950 Seksyen 114A


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !


Akhirnya PM terpaksa mengalah , terpaksa kaji untuk pinda Akta Keterangan 1950 , Seksyen 114A , berikutan mogok ' Hari tanpa Internet ' dan banyak blog yang buat pop up ni "Stop 114A".

Kalau anda baca entri aku kelmarin  Jom kita pakat bantah seksyen 114a  korang akan faham kenapa Akta Keterangan 1950  Seksyen 114A ni menyekat kebebasan internet dan akan membuatkan pengguna internet teraniaya. Kat bawah ni lah antara  petikan , dan keluhan individu yang tak puas hati tentang akta ini

"Sebagai contoh, jika seorang individu yang tidak bertanggungjawab datang ke halaman Facebook saya dan memberikan mesej fitnah atau kata-kata benci, adakah saya akan bertanggungjawab walaupun komen-komen itu bukan berasal daripada saya?"

Untuk baca berita penuh korang boleh tengok sini  Berita penuh
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

miss chillax said...

thanks. sebab memang tak berapa faham acts 1144 A. rupanya masih dalam perbincangan lagi ek.

Arau Blogger said...

thank again sbb melawat belog abg ni , jangan lupa menderma untuk abang !!

Post a Comment