Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

10 Aug 2012

Pandelela menang pingat gangsa , tambah koleksi pingat untuk Malaysia dalam Olimpik London 2012


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Tahniah Pandelela kerana menang Gangsa  Olimpik London 2012
1. Semalam nak tengok Pandelela beraksi , rupanya dia beraksi awal pagi , time tu time aku tidor . Bangun pagi tadi terus tengok berita , dah agak dah Pandelela mesti menang pingat punye, sebab dia cemerlang , dia antara top 3 dalam dunia dalam acara 10 m terjun platform .

2. Tahniah sekali Pandelela kerana menang pingat , tolong cover sikit atlet Malaysia lain yang kalah , seperti Koo-Tan, Azizul dan  yang pergi melancong Norasheela  dan ramai lagi . Dia mesti disambut meriah apabila tiba di Malaysia nanti , menitis air mata ibu dia yang turut pergi ke London .

3. Ada angan-angan ke nak bagi anak-anak kita berlatih sekarang jadi penetjun pula ? Atau latih anak dari kecik main badminton macam Dato LEE Chong Wei?  Tak kot , mereka tu satu dalam sejuta , mereka  ada bakat istimewa, mereka penuh dengan disiplin ,

4. Dah tentu ssiapa tak gembira , dapat pencen bulanan seumur hidup RMXXXXX , dah tu dapat habuan RM200k  kot , sebab dapat pingat perak olimpik  dapat RM 500K , apa pun duit bukan nombor satu , duit tu nombor dua , pingat tu nombor satu , duit tu akan datang sendiri .
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

3 comments:

sedutzone said...

tahniah pandaleela, tahniah malaysia... yieehaaa...

mamapp said...

wah bangganyer.. mama letak blog ni dlm bloglist mama yer

Arau Blogger said...

Thanks mama sebab letak belog ni dalam belog list mama

Post a Comment