Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

6 Mar 2013

Timbang berat blog anda


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Anda pernah timbang berat blog anda ? Tadi saya test blog ini, boleh tahan juga  , loading time tak sampai satu saat , kena cari lagi cara nak kuruskan blog , badan dah kurus dah , blog ?  Kena ringan juga blog ini . Kalau berat sangat lambat loading , orang malas nak buka blog anda .

Sekali itu saja dia datang , lepas tu tak datang dah pasal loading  slow sangat . Siapa yang nak test boleh ke sini ,  http://www.iwebtool.com/speed_test .
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

mamapp said...

mama punye 0.01 seconds gak.. ok kut kan?

Zainal said...

boleh lah tu ,

Post a Comment