Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

25 Mar 2013

Kek kahwin 2013


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Seperti di janjikan dalam entri sebelum ini , ini lah gambarnya ....Bagi saya , paling cantik pernah saya jumpa , tengok gambar pun dah terpikat , tapi saya tersilap , ambik kek vanilla , rupanya ramai orang suka kek coklat , tak pe lah janji cantik , sedap tu nombor dua , nak buat hantaran je , cantik nombor satu !! Harga dia RM57 , berat dia 1.5 kg , oklah tu , padan dengan harga !! Beli di mana ? Sape duduk di Kedah Perlis ni , tau tak Garden Kek House !! ?  Haa .. kat situ saya beli ...
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

Sukma Haron said...

harganya berbaloi-baloi...rasanya kalau berat mcm tu tak dpt harga yg menarik.....

salam perkenalan...http://ceritamayapersada.blogspot.com/

hainom OKje said...

harga dah murah dah tu...tapi b cik ni tak de taste langsung!hehe

Post a Comment