Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

30 Mar 2013

Terkejut besar pergi Gym tadi !


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Mana tak terkejutnya , gym penuh dengan geng perempuan , body macam ahli bina badan pulak tu . Ada  gambar mereka tu tapi terpaksa di keluarkan kerana menjolok mata , saya pun tak lama kat gym tu , 2 jam saja , 4 - 6 petang , kasi  ' can ' geng perempuan pulak , tapi body hebat-hebat juga , ingat kalau pukul saya , komfom lembik punya ...haha.  Nasib baik la saya bawa anak saya pun perempuan , boleh la cover line sikit . Sesekali mencuci mata......!
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

3 comments:

Sukma Haron said...

haha...kenapa tak masukkan gambarnya sekali nak jugak tgk body pompuan tu....hehe

Mizz Aiza said...

perempuan sekarang pun suka bina badan.. hehe.. semua orang nak cantik&sihat..

hainom OKje said...

lama tu cuci mata sampai 2 jam haha

Post a Comment