Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

2 Mar 2013

Punca baby kembung perut


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Punca baby kembung perut adalah kerana makan tidak ikut jadual , baby ni kena bagi makan waktu tiba waktu , jangan tunggu lapar baru nak bagi makan , nanti perut masuk angin.

Bila perut dah masuk angin , makan apa pun akan muntah , dan bahagian dada akan terasa sakit , orang tua kata pedih ulu hati .

Bila dah kentut , atau sendawa, barulah keluar angin dalam perut tu . Last week , aku terlewat bagi makan Jannah , biasanya di Tadika ,pukul 10 pagi dia dah makan nasi lemak , tapi di rumah pukul 12 tgh hagi baru jumpa nasi , patutlah perut masuk angin .

Pagi tagi 7.30 pagi dah standby nasi lemak untuk dia , takut perut masuk angin .
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

Ieta Mat Saad said...

Comelnya Jannah... Betul tu. Br sy perasan mybe baby sy yg baru 59hr tu muntah2 sebab perut masuk angin kot takpun sy yg lmbt mkn. kesian dia

hainom OKje said...

betul tu ...kita sendiri pun, kalau lamabt makan nasi perut rasa masuk angin...nak muntah pun ada!

Post a Comment