Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

16 Apr 2012

PELAJAR LEMAS SELEPAS TERGELINCIR DALAM TALI AIR


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

PEKAN: Seorang pelajar lelaki ditemui mati lemas selepas tergelincir ke dalam tali air di Kampung Permatang Perawan, dekat Alor Ara, Pekan.

Muhammad Ammar Haziq Mohd Zaidi, 13, pelajar Sekolah Menengah Agama Al-Atas, Pekan ditemui kira-kira 3 petang semalam oleh anggota penyelamat.
Ketua Polis Daerah Pekan Supt Yahaya Othman berkata sebelum kejadian, mangsa bersama bapanya Mohd Zaidi Mohd Salleh, 46, abangnya, Muhammad Iqwan Ikram, 15, dan adiknya, Abdul Azim Mukhlis, 11, membersihkan kebun mereka yang terletak berhampiran dengan tempat kejadian.

"Empat beranak itu membersihkan kebun mereka di situ sejak 8 pagi dan ketika dalam perjalanan pulang kira-kira 2 petang, bapa mangsa berhenti membasuh motosikal di sebuah tali air.


"Menurut bapa mangsa, anak keduanya itu minta izin untuk pergi memancing bersama abangnya di tali air tersebut," katanya di sini hari ini.

Mangsa kemudiannya dikatakan tergelincir lalu terjatuh ke dalam tali air berkenaan.

"Bapa dan abang mangsa cuba membantu mangsa namun gagal sebelum meminta pertolongan orang awam," katanya.

Yahaya berkata pihaknya bergegas ke lokasi kejadian setelah dimaklumkan dan dengan bantuan Jabatan Pertahanan Awam mayat mangsa berjaya ditemui.

"Mayat mangsa dibawa ke Hospital Pekan untuk bedah siasat, disahkan meninggal dunia akibat lemas dan mayatnya dibawa balik ke Kampung New Zealand, dekat Maran untuk urusan pengebumian," katanya. - Bernama


Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment