Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

16 Apr 2012

KEMARUK TENGOK LELAKI BOGEL (18SX)


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

KUALA LUMPUR: Bagi mengesahkan dakwaan Harry, wartawan Metro Ahad menjejaki lokasi dimaksudkan dan ternyata ia menawarkan pakej tayang ‘anu’ sebagaimana didakwa.

Difahamkan, lokasi terbabit memang dikenali sebagai pusat kunjungan lelaki bernafsu songsang untuk melampiaskan nafsu serakah mereka. Berdasarkan pemerhatian, tiga premis berlainan menawarkan pakej itu untuk pengunjung.

Di sebuah rumah urut, wartawan terkejut apabila penjaga kaunternya dengan bersahaja menyerahkan sebuah album gambar lelaki dengan aksi berahi untuk pilihan mengadakan sesi urut.

Ketika ditanya pakej urutan berahi yang mereka tawarkan, penjaga kaunter tanpa berselindung mengakui menawarkan pakej tayang anu dengan bayaran RM75 ketika sesi urutan, selain menyediakan pakej urut batin dan B2B dengan kadar bayaran berbeza.

Di dalam pusat urut terbabit, pengunjung dengan mudah melihat kelibat tukang urut lelaki berkumpul berdekatan kaunter, namun kawasan itu ditutup dengan tirai supaya mereka tidak begitu terdedah. -METRO
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment