Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

19 May 2012

SAKSIKAN FILEM MADAGASCAR 2 : ESCAPE 2 AFRICA DI TV2 25 MEI 2012 JAM 10 MALAM


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !


Bersempena dengan tayangan filem Madagascar 3 : Europe's Most Wanted yang bakal berada di pawagam pada 7 Jun ini, RTM mengajak penonton meluangkan masa menyaksikan Madagascar : Escape 2 Africa menerusi saluran TV2.

Filem animasi ini akan disiarkan mengisi slot English Blockbuster pada 25 Mei ini, pukul 10 malam.

Menggunakan suara pelakon Benn Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith dan Sacha Baron, ia mengisahkan tentang kehidupan empat sekawan, Alex (singa), Marty (kuda belang), Gloria (badak air betina) dan Melman (zirafah) yang tinggal di New York’s Central Zoo.

Mereka berempat merupakan kawan baik dan popular disebabkan pertunjukan mereka di Zoo berkenaan. Malah telatah dan gelagat bintang Madagascar itu pasti mencuit hati penonton.

Bagaimanapun, apabila salah seekor daripada mereka terlepas daripada sangkar, rakan-rakan lain berusaha untuk melepaskan diri untuk mencari kawan yang hilang supaya dapat bersatu kembali.

Mereka merampas sebuah kapal untuk ke Afrika dan di sana pelbagai masalah timbul sehingga mewujudkan suasana huru-hara.-MSTAR

AB- TENGOK TV2 STREAMING PUKUL 10 MALAM 25 MEI INI  KAT BAWAHApa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

1 comment:

Spudin said...

macam best ni ..haha ..minat jugak cter-2 katon gini ..lebih-2 lagi 3D

Post a Comment