Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

15 May 2012

MASYUK !! BAYARAN DARI CHURPCHURP DITERIMA PADA MEI 2012 !!


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

AB tengok dalam peti surat ada sampul surat yang lain dari yang lain hari tu masa balik dari kerja. Bila dah buka tengok ada sekeping cek dari  Netcentric Sdn Bhd dari Churpchurp.com lah tu !! Masyuk lagi tengah bulan tengah tak dak duit ni . Walaupun nilainya tak lah sebanyak mana RM113 je tapi syukurlah tu , lepas dah nak bayar domain www.araublogger.com  setahun RM30 je!!  . Kepada anda yang nak dan berminat nak dapatkan cek macam saya dapat ni silalah join Churpchurp melalui link ini my.churpchurp.com  . Ini saya punya unik link , kalau anda join saya cuma dapat seringgit je . Lepas tu anda promote link anda kat kawan-kawan anda pula , tak ke gitu ??.Kalau nak tahu lebih pasal cara nak buat duit dari Facebook KLIK SINI  .  Ini lah cek yang saya dapat tu .... tak banyak ...tapi lepaslah  untuk perbelanjaan bayar blog ni !!

Klik gambar untuk besarkan

AB- ada pasang angan2 nak jadi blogger berjaya , tak payah kerja dah !! 

Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

Desperado said...

Berapa lama you collect churp churp ni?

Arau Blogger said...

Saya collect 2 bulan boleh dapar RM100 lebih sikit je !!!

Post a Comment