Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

25 Feb 2012

Rahsia Buat Duit Mudah Dengan Facebook !!


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Salam 1Malaysia... Hari ini saya nak kongsi Rahsia dan Tips buat duit mudah dengan Facebook . Mudah kan !!  sambil online dengan Facebook sambil menjana pendapatan. Betul ke ? Apa buktinya ? Nak tengok bukti kena try sendiri nanti dapat cek sampai kat rumah ....tu lah bukti dia . Kalau tak ada orang bagitau mesti tak tau kan ? Tengok lah bukti cek kat bawah ni dah sampai, tunggu dekat 45 hari ...Alhamdulillah sampai juga...

Klik gambar atas untuk besarkan

Baru-baru ni bulan Mei 2012 dapat satu lagi cek RM113.86 dari ChurpChurp hasil kerja keras selama dua bulan . Kantoi !! Tengok tu nama sebenar tuan punya blog ...tak pa la . !!


Klik gambar atas untuk besarkan


Sebagai pengenalan ChurpChurp adalah anak syarikat Nuffnang yang beroperasi di Asia Pasifik , Cawangan ada kat Kuala Lumpur, syarikat ini membuat promosi iklan melalui internet. Bayaran yang akan dibayar adalah RM0.20 perklik . Mula-mula join dulu saya tak sangka pun dapat kumpul duit sampai RM 188.66 dalam masa 4 bulan sahaja. Ok Lah tu !! Berminat ? Join kat bawah ....


Ada satu lagi syarikat Says.my Sdn. Bhd. beroperasi di Malaysia sahaja. Satu klik dia bagi RM 0.20 jugak. Mula-mula join dulu tak sangka dapat kumpul samai RM260.60 dalam masa 4 bulan saja. Bukti print screen kat bawah ni ....eleeeh bukti print screen siapa pun boleh tipu....tak percaya join dulu

Klik gambar atas untuk besarkan
 
 Nak join guna link kat bawah ...
 Join Says.my guna link ni   

Ada satu syarikat lagi Gushcloud pun boleh mendatangkan pendapatan juga . Anda akan dibayar dalam Dollar Singapore , banyak tu , tapi saya belum dapat bayaran lagi . Nak join dulu boleh guna link kat bawah ni...


Join gushcloud.com guna link ni



p/s : Saya bukan nak promote link saya tapi saya nak berkongsi dengan yang BELUM TAHU tentang ini kat sana. Sambil online dengan Facebok je boleh dapat duit. Kesimpulannya .... duit tak akan datang sendiri kalau anda tak mulakan langkah pertama...Ayuh join sekarang!!!

Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

6 comments:

murkey said...

http://metalliviumx.says.com/recommendations/e-billing..jom usha2 apa benefit ASTRO....bkan skadar hiburan...

Anonymous said...

Hello, і think that i saw уοu visiteԁ my blog thuѕ i came
to “rеturn the faѵor”.I'm trying to find things to improve my website!I suppose its ok to use some of your ideas!!
Also see my site: loans for bad credit

Anonymous said...

I belіеνe this is among the such a lot signifіcаnt info fοr me.
And i'm happy studying your article. But want to statement on few normal issues, The website taste is ideal, the articles is actually great : D. Just right job, cheers
Feel free to visit my page - personal loans for people with bad credit

Juli GS said...

http://buycheapfacebooklikes.nethank you for sharing such great information with us. I really appreciate everything that you've done here and am glad to know that you really care about the world that we live in :)

Anonymous said...

Awesоme things here. I'm very glad to peer your article. Thanks so much and I am looking forward to contact you. Will you kindly drop me a mail?

my blog post payday
my website: payday

Nico Bellic said...

dh join dh bende ni, tapi bila share kt FB x da sapa nk click iklan tu. padahal friend ada 3k lebih
Awek cantik, menawan TAPI!!!
Rock ooo Rimba Bara Download
Download Gangster Celop best Quality

Post a Comment