Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

14 Feb 2012

Video Penyamun Sekeluarga Dirakam CCTV : Memalukan Bertudung Pulak Tu!


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Video Penyamun Sekeluarga Dirakam CCTV : Memalukan Bertudung Pulak Tu! | Video ini dirakam oleh kamera litar tertutup (CCTV), 7 Februari 2012 lepas di sebuah kedai di Senai, Johor Bahru, memaparkan seperti satu keluarga 'membeli belah percuma' di sebuah kedai tanpa membayarnya.
Video rakaman ini menunjukan beberapa orang wanita bertudung dan berbadan besar bersama dengan seorang lelaki dengan selambanya menyumbat barang-barang di kedai tersebut di celah-celah badan mereka, termasuk celah kangkang (hairan betul, ada beg khas agaknya?).

Video memaparkan kumpulan wanita-wanita berbadan besar dan bertudung tersebut, 'tukang angkut' dengan barangan-barangan  berharga dari kedai tersebut berupa barangan produk kesihatan berjenama serta produk tenusu dan dianggarkan melebihi ribuan ringgit.

Menurut sebuah akhbar tempatan, kumpulan yang sama di laporkan melakukan kegiatan yang sama di Melaka baru-baru ini, juga berjaya dirakam CCTV kedai tersebut. Mereka kemudiannya melarikan diri menggunakan kereta Honda CRV berwarna hitam. Niat saya tayang video ni bukan nak aibkan orang tapi nak anda alert kalau mereka pergi tempat anda. Sumber zulkbo.com
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment