Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

23 Feb 2012

Adnan Sempit 2 Sekuel Yang Cemerlang Dari Pengarah Ismail Bob Hasim


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Adnan Sempit 2 Sekuel Yang Cemerlang Dari Pengarah Ismail Bob Hasim | Mampukah Ismail Bob kembalikan aura seperti filem pertama tahun lalu. Selepas filem ditayangkan.....ok juga filem tu

Ismail Bob Hasim seperti mana rekod beliau yang jarang mengecewakan peminat filem Melayu, berjaya memberikan satu sentuhan tersendiri terhadap filem Adnan Sempit 2.

Filem ini masih mengekalkan teraju utama iaitu Shaheizy Sam, Intan Ladyana, Along Cham, Yana Samsudin dan Angah Raja Lawak serta penampilan baru Syuk Balas.

Adnan Sempit 2 kali ini taruhkan jalan cerita yang lebih mendalam terhadap kehidupan Adnan yang beriya iya mahu mengahwini Nadia tetapi menerima syarat dari ayah Nadia untuk berubah kepada imej korporat.

Bermula dengan cabaran itu, Adnan mula melakukan pelbagai usaha untuk memenuhi permintaan keluarga Nadia & anda boleh bayangkan gelagat penuh kelakar Adnan belajar Bahasa Inggeris dari Bobby (Along Cham). Layan trailer kat bawah dulu...Berani kami katakan di’sini selepas menonton filem ini, pengarah Ismail Bob Hasim tidak membunuh jenama Adnan Sempit & ada dengar dengar juga jika sekuel kali mendapat sambutan, akan ada yang ketiga. Heh. Sumber dari rotikaya.com
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment