Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

6 Feb 2012

Petua Mendapat Anak – Suami Kena Simpan Janggut


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Petua Mendapat Anak – Suami Simpan Janggut | Janggut merupakan satu bahagian rambut yang terletak di dagu seorang lelaki. Janggut hanya tumbuh pada orang lelaki. Kalau ada perempuan tumbuh janggut tu, memang pelik dah la tu. Ramai juga orang lelaki yang simpan janggut ni. Apa sebenarnya khasiat atau keistimewaan menyimpan janggut ni?

Ramai yang dah cuba pelbagai cara untuk mendapatkan anak tetapi tahukah anda yang janggut turut juga merupakan satu alternatif untuk berjaya memperoleh anak?

Rahsia Di Sebalik Janggut Suami Pada Isteri


Dr Jamnul Azhar Mulkan, seorang doktor perubatan, pemilik rangkaian klinik juga seorang pendakwah, dalam satu ceramah, mendedahkan hasil kajian yang sangat luar biasa mengenai khasiat janggut.

Menurutnya, kajian oleh saintis dari Massachusetts Institute of Technology, Amerika Syarikat yang berjudul The Amazing Fact of Human Body mendapati janggut lelaki mengandungi hormon testosteron yang amat diperlukan bagi kesuburan wanita. Ia mampu menstabilkan kitaran haid selain menggalakkan pertumbuhan telur wanita.

Dalam kata yang lain, janggut lelaki juga boleh meningkatkan tahap kegalakan atau nafsu pasangannya.

Bagaimana Caranya?

Hanya melalui sentuhan. Jadi kepada sesiapa yang belum mempunyai anak kerana mengalami masalah kesuburan, mintalah suami anda menyimpan janggut, dan belailah selalu janggut suami anda.

Kata Dr Jamnul Azhar, kajian itu beberapa kali diulang tayang oleh National Geographic.

Ini sekali gus menjadi bukti apa yang disarankan oleh Islam sejak zaman silam, boleh dibuktikan secara saintifik akan hikmah dan kelebihannya.
Sumber hasnulhadiahmad.com
Petua Mendapat Anak – Suami Simpan Janggut
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment