Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

25 Feb 2012

Berita Panas !! Pesta Seks dan Sarang Pelacur Dalam Hutan Rimba


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
 Berita Panas  !! Pesta Seks dan Sarang Pelacur Dalam Hutan Rimba |

JELEBU - Kegiatan seks tidak mengira tempat. Itulah penemuan terbaharu pihak berkuasa yang tidak menyangka ada kumpulan gemar melakukan hubungan seks di tengah rimba.

Rahsia di kawasan hutan simpan itu terbongkar apabila pihak berkuasa pada pukul 11 pagi kelmarin menyerbu Hutan Simpan Kenaboi di sini dan menemui satu lokasi di tengah-tengah hutan yang menempatkan 16 buah pondok yang dibina dengan kayu dan beratap nipah.Gambar Atas :  Jabatan Perhutanan menemui tilam dan kondom-kondom dalam pondok-pondok yang dibina.

Kawasan seluas hampir setengah padang bola, lengkap dengan susunan pondok yang teratur air dan tiga bangsal besar serta tandas berlantaikan simen.

Setiap pondok itu pula dilengkapi dengan tilam, bantal dan selimut untuk keselesaan mereka menginap di situ secara berpasangan.

Malah lebih istimewa terdapat sebuah pondok lain yang dilengkapi dengan kemudahan dapur seperti kuali, periuk dan tong gas.

Sebuah tandas yang selesa juga dibina di kawasan hutan itu bagi memudahkan pengunjung yang menghabiskan masa beberapa hari di dalam hutan terbabit.

Markas tersebut dipercayai dibina sekumpulan pemilik kenderaan pacuan empat roda yang mempunyai hobi beriadah dan berseronok secara liar pada hujung minggu.

Turut ditemui tin-tin minuman keras dan sejumlah kondom yang sudah dipakai.  Sumber- Kosmo

P/S : Lagi jimat kan ? Kedai pun tak payah sewa . Apa pun kegiatan tak bermoral ini memang bercanggah dengan prinsip Agama Islam.
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment