Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

29 May 2012

( EDISI 18SX !! ) WARDINA TERIMA DUA PANGGILAN LUCAH DARI SEORANG YANG TIDAK DIKENALI !! ( 18SX)


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !


“Saya rasa nak cari dia, kalau boleh nak kenal dan tahu dia anak siapa,” kata Wardina Saffiyah Fadlullah Wilmot, 32, mengulas mengenai panggilan berunsur lucah dan mengaibkan yang diterimanya daripada seorang lelaki tidak dikenali, pagi semalam.

Personaliti televisyen itu yang masih trauma dengan panggilan berunsur lucah itu mendakwa terkilan dengan sikap lelaki terbabit yang dipercayai dilakukan seorang lelaki tempatan dan beragama Islam.

“Saya ada anak. Saya pernah rasa melahirkan anak dan pasti sangat sedih apabila anak sudah besar jadi seperti itu (melakukan gangguan seksual).

“Malah, saya simpati dengan dia kerana bersikap sedemikian. Saya pasti dia seorang Muslim, kenapa perlu melakukan perbuatan mengaibkan dan sukar untuk saya luahkan,” katanya ketika dihubungi Harian Metro, semalam.


Menceritakan bagaimana kejadian itu berlaku, Wardina memberitahu beliau menerima dua panggilan daripada nombor sama ketika dia berada di rumahnya di Taman Bukit Utama, Bukit Antarabangsa, di sini.-METRO

AB-sapa la buat kerja tak senonoh ni !!


Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment