Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

31 May 2012

( EDISI PANAS !! ) GURU WANITA DIRABA GURU LELAKI SEHINGGA TRAUMA NAK PERGI SEKOLAH !! (18SX)


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

KUALA LUMPUR: Seorang guru wanita kini trauma dan mengalami tekanan perasaan serius sehingga mahu membunuh diri selepas mendakwa mengalami gangguan seksual serta dicabul guru lelaki di sekolahnya di sekitar Bangsar, di sini.

Gangguan seksual itu didakwa berlarutan sejak lebih tiga tahun lalu dan guru lelaki berusia 50-an yang bercucu itu pernah meluahkan perasaan cinta kepada mangsa.

Guru berkenaan yang mahu dikenali sebagai Ayu, 32, berkata, kemuncak gangguan itu ialah pada 30 April lalu apabila guru lelaki terbabit memegang kemaluannya selepas sering menghantar SMS lucah kepadanya.

“Saya mengalami tekanan seperti mahu membunuh diri. Tiada siapa yang menghulurkan tangan membantu menyelesaikan masalah, sebaliknya menuding jari kepada saya seperti saya pula yang bersalah.


“Sedangkan lelaki yang melakukan pencabulan ke atas saya tidak dikenakan sebarang tindakan. Setiap hari di sekolah saya perlu berdepan dengan lelaki miang itu menyebabkan saya mengalami tekanan perasaan teruk,” katanya ketika ditemui Harian Metro.-METRO

AB-patut cikgu tu kahwin je !!
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

SP (spudinpunya) said...

aduh ..parah macam gini ..haish

Arau Blogger said...

ni kes cikgu gatal nak kahwin bini muda ni !!

Post a Comment