Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

17 May 2012

AIDIL: ' SAYA MASIH SAYANG RITA DAN ANAK-ANAK ' AIDIL TARIK BALIK CERAI DI MAHKAMAH


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !


“Saya masih sayangkannya. Kalau boleh saya nak kembali bersama Rita dan anak-anak,” kata pemain bola sepak kebangsaan, Mohamad Aidil Zafuan Abd Razak ketika ditemui di luar Mahkamah Rendah Syariah di sini, semalam.
Dia yang mesra dengan panggilan Aidil ditemui selepas menarik balik permohonan bercerai dengan isterinya, aktres popular, Rita Rudaini Mohamad@Mokhtar. 

Hakim Syarie Wan Mahyuddin Wan Muhammad membenarkan permohonan Aidil, 25, namun memerintahkannya selaku plaintif membayar kos kerugian RM250 kepada Rita, 36, kerana menarik balik kes itu di saat akhir iaitu kelmarin, sehari sebelum sebutan kes.

Ketika ditemui di luar mahkamah, Aidil berkata, dia berharap dengan penarikan balik permohonan cerai itu, hubungan dia dan Rita pulih.

“Kalau Rita setuju dengan permohonan kembali taat (yang difailkannya semalam), perkara ini selesai. Saya nak dia dan anak-anak balik ke rumah saya di USJ1 (Subang). Sekarang dia menetap di rumah sewa di Damansara,” katanya yang hadir di mahkamah memakai kemeja dan seluar hitam. - METRO

AB- biasalah tu asam garam rumah tangga , sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula suami isteri TENGOK VIDEO BAWAH NI DULU !! 
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

Spudin said...

baguslah kalo gitu

Arau Blogger said...

Biasalah asam garam rumahtangga..

Post a Comment