Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

1 Jan 2013

Tahniah Fakri , dapat juga main kat liga Portugal


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Sorang lagi rakyat Malaysia dapat main kat liga Portugal selain Nazmi Faiz , dulu aku ada buat entri pasal Nazmi Faiz  . Kali ni Ahmad Fakri Saarani , moga terus mengharumkan nama Malaysia  di serata dunia .
Fakri yang mengikat kontrak selama enam bulan bersama kelab yang berpangkalan di Reguengos Monsaraz, perlu bersaing dengan lima lagi penyerang lain untuk merebut tempat dalam kesebelasan utama termasuk penyerang import kelab tersebut, Jony (Sao Tome and Principe).
"Dia mempunyai keyakinan, malah pasukan yang diwakilinya juga mempunyai peluang cerah untuk melonjak ke Divisyen Dua musim depan dan itulah tujuan sebenar mengapa mereka mengambil Fakri.
"Fakri akan bermain sebagai pembantu penyerang dan dia satu-satunya pemain dari Asia yang beraksi bersama kelab tersebut yang lain kebanyakannya dari benua Afrika seperti, Guine-Bissau, Tanzania, Senegal dan Sao Tome and Principe," katanya.
Huuh, main bola pun boleh kaya , tak yah belajar tinggi, hari-hari main bola je ....Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

1 comment:

hainom OKje said...

Rezeki Allah nak bagi...

Post a Comment