Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

29 Jan 2013

" Jawatan Kerja Kosong "


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
" Jawatan Kerja Kosong "  antara keyword popular bulan ni aku tengok dalam Google Adwords , saja nak buat entri pasal jawatan kerja kosong ni , kot ada trafik sesat masuk .



Tengok gambar atas tu , klik untuk membesarkan dia , dapat lah tengok keyword popular , antara keyword popular yang lain adalah , jawatan kosong jabatan kerja raya ,  kerja kosong 2011 , kerja kosong kerajaan 2011 , jawatan kosong kerja kerajaan . Fuuuh pening juga dengan golongan Job Hunter ni mcm aku dulu hihihih....
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

5 comments:

norlaily said...

datang sini sbb nampk title "jawatan kerja kosong" tu, hehe..sy pon job hunter jugak..penat dah jadi penanam anggur yg setia selama sebulan..nak cari kerja bhgian course sy kejuruteraan awam, tapi semua nk yg ade pengalaman, kalau dah fresh graduate dr diploma mcm mane nk ade pengalaman..sob sob T.T

Mr Zainal said...

kalau tak dapat kerja , buat je Internet Marketer atau singkatannya IM ,kalau kena gaya , boleh jana wang , kalah orang kerja makan gaji woo

shyful hyree said...

itu impian uncle...jugak..nak jadi IM...tapi impian setakat tinggal impian..

Mr Zainal said...

tak pa pon , jgn putus asa , orang lain boleh tak kan kita tak boleh

hainom OKje said...

Dah lama bersara dari jadi job hunter hehe!

Post a Comment