Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

31 Jan 2013

Blog kedua untuk promote Clickbank dah siap...


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Blog kedua untuk promote Clickbank dah siap , saja nak main dengan SEO pulak , dah seminggu aku dok study keyword popular  , aku ambil " how to lose weight " ada 9 juta carian . tentu banyak saingan , tak pa cubha dulu mana tau kot boleh duduk first page google kan ? Nak dapat dapat hasil dengan Clickbank ni bukan mudah , terutama sekali kena buat sale , ada orang beli baru dapat hasil .


Nak tengok blog kedua untuk promote Clickbank klik sini . Blog ni akan menceritakan pasal   " how to lose weight "  tak dak cerita lain dah . Harap-harap dapat trafik dari Google ....
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

4 comments:

Sue Bee said...

tak bubuh foto model ke?..body builder badannya berat tau..heee..

Mr Zainal said...

nanti la nak bubuh foto model

hainom OKje said...

o.... ada cite disebaliknya rupanya.... letak le gambar b. cik.... cite dari awal..... sebelum dan selepas... barulah meletop!! hehe

Mia Liana said...

wahhhhhhhhh....

Post a Comment