Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

19 Jan 2013

Awas ! Jangkitan virus selsema


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Awas ! Jangkitan virus selsema . Dah masuk 3 hari demam , Jannah demam , nasib baik Huda tak demam , bawa Jannah gi klinik Faizah , panel klinik wife . Aku pun demam , tak dak sapa peduli , anak demam semua kalut . Ayah dia sakit pun tak pa hehehe.... Aku demam , gi beli ubat kat farmasi je , anak demam kena bawa jumpa doktor , takut ada penyakit lain , betul tak ?

Biar ayah demam , jangan anak demam , kalau anak demam , semua susah , kalau ayah demam ,sendiri tanggung la lalala . Hari baru ada mood sikit nak update blog . Kelmarin tak leh buat apa , sengal seluruh badan , nak tekan keyboard pun tak larat , camna nak update blog .

Kat klinik , dalam klinik tu ada mainan pondok-pondok mcm gambar atas , hilang la demam tu sekejap sbb dapat mainan , gitulah budak-budak ni , asal dapat mainan je lega demam tu . Problem dia waktu nak tidur , dah la hidung ketat , nafas bunyi sroot srooooot , camna nak tidur , terpaksa la tidur luar , aman sikit , bebudak ni , kalau demam , tidur dia terganggu , ngan tidur kita sekali terganggu , tidur la kat luar , kasi mak dia temankan , aman sikit .

Sekarang ni musim demam , sana sini orang demam , sroooot sana sroooot sini , geli dengan tu , ada orang yang srooooooot tuuuuuii , tak kira tempat , yang syok sekali , dalam kereta pun boleh meludah kat luar , kita pula follow kereta dia , hingus dia terbang lekat kat cermin kereta kita hahahaha .

Harap minggu depan lega ....ada keje nak buat ....
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

kak nora said...

betullah abg cik bunda pun dah 2 hari selsema n sakit tekak..tapi kita bolih cari sendiri ubat, paling tidak telan panadol...selagi daya bangun jugak buat kerje...tapi bebudak ni, harus bawa jumpa doktor...

hainom OKje said...

apalah b. cik ni...geli!!! he..he...
Betul tu kalau anak demam bukan main susah hati mak pak dia kan....
Kalau mak ke pak demam....sendiri tanggunglah ha..ha..suh huda ngan jannah jaga b. cik!

Post a Comment