Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

17 Jan 2013

Inikah yg dinamakan 'nak diet' ?


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Malam ni wife belanja , hehe makin berisi aku , makan udang Kfc , dah plan 2 minggu lepas tapi tak jadi , hari ni lunas janji , hemmmm, camna nak kurus ni , dah terlebih makan ni , lepas ni gi Gym lagi .
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

10 comments:

AFNI said...

lama dah xmkn KFC! sedaknya!

Teacher Basariah said...

yak payah diet..makan selagi boleh..hehe..

abg cik said...

ada time tak diet , ada time diet , ada pasang surut

Sop said...

makan je bangcik
bila dah x leh makan nanti menyesal.. hehehe
diet bila2 boleh, org belenja x selalu.. huhuh

abg cik said...

betul , dah sakit tak leh makan dah sop

kak nora said...

abg cik kenapa terteleng leher bunda ni ha..

miz ruha said...

wah.. bestnya...

kasih Salina said...

salam kenal..tak pa la sekali sekala menternak lemak bagus jugak..pastu diet la pulak..hihi..

saya follow sini juga yer..

hainom OKje said...

Abg Cik perut tu tak buncit lagi.... so tak yah nak diet lagi... kita makan duluuu!!!he..he

N.Azwin Shukri said...

Assalamualaikum.saya Aween, consultant NZ New Image. Dapatkan Alpha Lipid SD2 dengan HARGA JIMAT RM160 shj untuk 1 tin ALSD2 +Free Shaker+ Free Buku Panduan +Free Ketostik (4 strip). Harga biasa RM180. Tawaran berakhir pada 27 Feb 2013. Cepat.cepat. Jangan terlepas promosi hebat ni!! SMS/Whatsapp 0197837048 for fast reply.pengedar seluruh negeri juga diperlukan. thanks!

Post a Comment