Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

7 Jan 2013

Malas tahap gaban


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
 

Bila kemalasan menghantui diri , setahap dengan gaban , maka blog ni pun bersawang , dah 2 hari tak dak entri baru , hari ni baru ada idea nak update . Rasanya aku tak akan renew domain dot com aku ni . Sebabnya aku rasa blog aku ni tak akan pergi jauh , cuma kat sempadan Siam je ,  tak leh nak capai tahap antarabangsa . 

Sebelum aku terlanjur , bukan yg tu la , sebelum aku terlajak , baik aku pakai yg free punya , gunalah blogspot , tak kena duit pun . Ada blogger yang guna blogspot je dah boleh capai tahap membanggakan , cukuplah lah setahun aku guna domain dot com , RM 35 je setahun , tapi itu pun duit juga kan ?  alah guna je yang free ......

Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

Etuza Ezawarna said...

sesekali boleh updated..tak pa utamakan kerja2 di hadapan..

hainom OKje said...

ha..ha... oklah tu sempadan siam gak...he..he... OKje ni ..selangor pun tak lepas ha..ha...

Post a Comment