Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

10 Jan 2013

Sibuk dengan menda ni sebenarnya ...


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Kena buat persediaan untuk pertandingan web terbaik , perghh sibuk la aku bulan ni , tak leh nak update blog macam biasa , kerja diutamakan. Dari situ lah aku dibayar dan dapat sara anak bini , blog ni ? Cuma sampingan dan sambilan , sambil menyelam minum air , blog ni tak menjanjikan apa pulangan , kalau rajin dapat lah habuan , apa lagi kalau tak pakat lawan tekan , kalau nak tekan tekanlah iklan .

Aku terpaksa kurangkan sikit aktiviti blogger ni , supaya kerja hakiki aku siap seperti masa yang dijanji , penat? memang tak terperi , tapi aku masih bagi masa aku untuk ' blog walking ' di malam hari , dan seperti biasa aku akan ' menderma' kerana aku seorang yang baik hati , dan kalau boleh ' derma' lah balik kalau sudi ......jumpa lagi .....
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

1 comment:

hainom OKje said...

B. Cik keje bhg apa eh? line IT ke?.....Memang pun perasan jugak dah jarang datang blog OKje..hu..hu...

Post a Comment