Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

13 Jan 2013

Sepetang di Gymnasium


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Petang tadi gi gym , lama juga tak gi , tadi kena bawa Jannah juga . Ramai juga orang waktu petang ni , nak banding body mereka dgn body aku ? Jauh beza , hari2 mereka datang , aku seminggu sekali ja , nasib baik Jannah tak wat perangai .....
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

3 comments:

fyna said...

tue diaaaaa.. ^_^

abg cik said...

tue dia org lain semua body dah berketul-ketul , sy belom lagi , coming soon

Mia Liana said...

wahhhh bagusnya exercise.... lepas berketul2 lah badannya...

Post a Comment