Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

1 May 2012

RITA RUDAINI KATA ' ALASAN AIDIL TAK MASUK AKAL , SAYA TAK SETUJU BERCERAI ' ( GOSSIP ARTIS )


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !


“Alasan Aidil tak masuk akal. Kalau ada pergaduhan yang boleh menyebabkan kami bercerai tak apa juga, tapi memang tiada. Sebelum dia keluar dari rumah empat bulan lalu, semuanya elok saja,” kata pelakon yang popular melalui filem Anak Mami dan Anak Mami Junior, Rita Rudaini Mokhtar.

Aktres itu berkata demikian selepas tidak bersetuju dengan permohonan suaminya yang juga pemain bola sepak kebangsaan, Aidil atau nama sebenar Mohamad Aidil Zafuan Abd Razak untuk bercerai di Mahkamah Rendah Syariah di sini, semalam.
Ketika ditemui di luar mahkamah, Rita berkata, dia tidak boleh menerima alasan yang dikemukakan Aidil pada prosiding semalam yang mengatakan dia mahu bercerai kerana mereka sudah tidak serasi dan tiada persefahaman.

“Selagi saya tidak dapat alasan kukuh mengapa dia ingin bercerai dengan saya, saya tidak bersetuju dengan permohonan cerai itu,” katanya yang anggun berjubah hitam dan bertudung biru.


Bagaimanapun, Rita mengakui masih menyayangi perkahwinan mereka, namun sekiranya Tuhan menetapkan mereka berpisah, dia akur.-METRO


Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment