Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

23 Apr 2013

Jangan dibangkang !


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Langsung tak boleh bangkang sekarang ni , kalau bangkang juga gerenti bising . Dah mula main tablet. Umur baru 2 setengah tahun . Bebudak sekarang ni lahir zaman IT , bertuahnya mereka , zaman mak bapak dulu zaman buta IT , sekarang ni semua benda boleh dibuat online, boleh buat bisnes dari rumah saja .

Tak boleh bagi start menangis ,kalau tidak susah mau berhenti , kekadang tu sampai muntah , kena ikut dia je , kekadang tu bangkang juga . Macam dia minta roti tadi , walhal baru lepas makan nasi , banyak pula tu , takut dia muntah . Bebudak ni tak tau samada dia dah kenyang atau tidak , asyik nak makan je . 
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

5 comments:

Mizz Aiza said...

budak2 tengah membesar macam tu la, berselera makan.. cuma kena kawal juga sebab takut obesiti plak nanti.. betul tu, zaman aiza dulu tak kenal pun tablet ni, main dengan kawan2 permainan tradisional je.. budak2 sekarang memang pandai semua tu, anak saudara aiza pun suka main game kat tablet atau PS.. hehe.. :D

abg cik said...

ye betul , dulu handphone pun asnig bagi kita , yg guna hp dulu cuma golongan kaya saja , sekarang ? anda dianggap pelik jika tidak memiliki hp

Miss Zahirah said...

bdak2 skrg kdg2 dorg sdri yg pandai bab gadget ni..
zaman sya dlu 3310 tu pun ssh nk dpt.. skrg ni mntk jer... huhuhu

hainom OKje said...

betullah b cik budak sekarang mmg terer main gadget2 ni.... yelah besar dia degn benda tu nak buat camne!

tHe SeMpOi GiRL said...

zaman ini :
banyak kemudahan yg sangt mudah,semudah 1,2,3,so adik2 kecil pun mudah utk memberontak ,semudah 1,2,3, jugak...
apa yg perlu ialah pemantauan pd aktivitinya dan pertuturannya agar sehaluan dgn kehendak kita sebagai orang yg mendidiknya ...:) gudluck bro...

Post a Comment