Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

5 Apr 2013

Berubah wajah sudah , Pudu Central !


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Setelah 5 hari berkursus , akhirnya hari ni lepas lunch , angkat kaki , bagi yang jauh , boleh le balik dulu , bagi yg keje di KL , kena tunggu sampai jam 5 ya .

First time sampai 'Pudu Central' , sesat gak , rupanya kaunter tiket dah berubah tempat , surau pun selesa , tengok gambar atas tu , macam tempat istirehat je , tempat kerusi urut badan pun ada, karaoke pun ada.

Ada Marrybrown lagi , hebat , aircond pun kuat , tandas pun bersih , tak macam dulu , nak masuk pun tak lalu , naik bas Etika , terus Kangar , nanti wife ambik kot , dia keje malam , bye Shah Alam , 5 hari beb !
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

sejak diaorang renovate...saya x pernah sampai lagi... ^_^

Sukma Haron said...

saya pernah singgah selepas renovate...tapi nak balik melaka kena gi ke TBS kat pudu tak der tiket...tmptnya cantik gak...selesa..

Post a Comment