Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

23 Apr 2013

Cuti lagi ....


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Memang dulu jarang ambik cuti , tapi semenjak duduk berasingan dengan mertua ni , selalu ambik cuti sbb jaga anak , dulu tak pa , mertua ada , boleh tengokkan , tapi malas dah nak ganggu mertua , dia pun dah tua , kasi dia berehat dan beribadat saja , terpaksa simpan cuti semata nak standby  untuk  kes-kes kecemasan macam ni . Tapi kita yang bekerja ni , sebenarnya perlu merancang cuti , bukan mcm saya buat ni , ini special kes .....

So, comfirm cuti hari ni , insyaAllah esok kerja , kembali sibuk , nak update blog pun susah .....
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

4 comments:

Mizz Aiza said...

bagi keutamaan pada keluarga.. :D

abg cik said...

ye betul , bagi yg dah berkeluarga , yg belum bila lagi ?

Puteri Kasih said...

keluarga harus diutamakan :)

hainom OKje said...

Hehe kalau okje tu harus okje yg cuti Pak dia susah nak cuti b cik...huhu
Bagus tu ayah mithali!

Post a Comment