Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

28 Feb 2013

Tergoda dengan 'kolesterol '


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Tengok ayam goreng ni , tergoda juga malam ni , walaupun ia 'kaya' dengan kolesterol , family semua order ayam , tak kan aku nak tengok saja , join sekali , malam ni saja , bukan selalu . Hujung minggu ni senaman balik , tapi kolesterol tetap ada dalam darah .

Lepas ni kena makan Oat banyak, kismis pun banyak . Kasi buang kolesterol tu , yang penting konsisten senaman , walau makan makanan yang tak sepatutnya makan , pun , senaman kena konsisten . 



Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

Ieta Mat Saad said...

Makan sekali sekala takpe Abg cik, jgn mkn hari2mau... Obes pula nnt hehe

Zainal said...

cover balik dengan senaman , makan oat

Post a Comment