Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

3 Feb 2013

Semakan Keputusan BR1M 2.0 ? Ada ke ?


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Dah lebih 2.3 juta permohonan BR1M 2.0 dan angka ini dijangka bertambah pada tahun 2013 . Bagi sapa yang belum hantar permohonan BR1M 2.0 , cepat ,sebelum ia ditutup , akan tetapi , tarikh tutup pun belum diberitahu lagi . Semakan BR1M 2.0 secara online ? Akan diberitahu kelak ... tunggu je dalam bulan Februari nanti .

Status permohonan BR1M 2.0 akan dihubungi melalui pos , setiap pemohon BR1M 2.0 akan menerima surat pemakluman beserta dengan tempat dan tarikh majlis penyerahan baucar BR1M 2.0 . Anda boleh semak sendiri keputusan permohonan BR1M 2.0 dengan menelefon sendiri  nombor ini 1-800-222-500/1-300-88-3010  , talian hotline ini beroperasi dari jam 9 pagi sehingga 5 petang .
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

7 comments:

deno said...

alhamdulillah tahun ni still ada :)

hainom OKje said...

Permohonan BR1M 2.0?... apa yg nak di pohon ni b cik.. ?

Mr Zainal said...

mohon la kalau layak , takut kena income tax pula hihi

Miss Zahirah said...

thun lpas x mntak.. tp thun ni try mntk..
klu rzki dpt la nnti..

miz ruha said...

semak jangan tak semak... ^_^

onlinejobmalaysia said...

assalamualaikum dan salam sejahtera. mintak izin dr semua tuk post ttg bisnes online. modal RM30 ja. untuk mengetahui lebih lanjut, sila tgk blog ini http://onlinejobmalaysia.blogspot.com/.

BUNDA a.k.a KN said...

assalamualaikum..

Post a Comment