Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

26 Feb 2013

Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli.. 

Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana.. 

P/S : kena banyak join segman ni , backlink pun banyak 

Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

23 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama...

http://maszull.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

~N!k nURfAt!hAH hARun~ said...

salam...dtg dari segmen sama..:)(352)

http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkin-oleh-eraz-fadli.html

Eraz Fadli said...

Terima kasih sebab sudi join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Senarai nama akan diupdate dari masa ke semasa..

Farah Waheda Wahid said...

kita join segmen yang sama!

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

doktor saida [ ^_^ ] said...

Assalamualaikum . dari segmen sama . saya follow =)
jemput datang blog saya ya ^_^ .

Aini Yunus said...

singgah dari segmen yg sama..folo abg cik juga

permatabiru said...

dr segmen yg sma..singgah follow sini #356

[PCL] said...

salam bang cik, pcl datang dari segmen sama utk buat lawatan ...semoga dpt ukhuwah berterusan..

http://www.pakciklie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

♔ Cahaya Permata «^.^»♔ said...

Assalamualaikum Hai , Alja Blogwalking sini ! Singah-2 lah blog alja :)

http://www.cahayapermata.my/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Nao Mei said...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

datang berhajat...singgah sini

Iqbal Rosly said...

done follow you ! jemputlah datang ke teratakku !
http://iqroze.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadhli.html

Budu Bilis said...

Singgah dari segmen yang sama. happy blogwalking^^. jom ke blog sy http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

deno said...

tak sempat deno join tapi deno nak blogwalking jugak!^^ hehe.. jom ke blog deno? :)

www.dayangdeno.blogspot.com

Eraz Fadli said...

Senarai peserta untuk Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah kemaskini sepenuhnya.. Jom blogwalking !

http://www.erazfadli.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking-oleh.html

Seterusnya, tunggu pengumuman blogger bertuah!

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli_26.html

Seneorita Baharin said...

Salam, hi singgah dari segmen yg sama, bw n follow here.. :D

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

mizzniya said...

salam kenal ^_^
datang singgah & jemput singgah
http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

SAM DIA said...

Singgah BW dari segmen yang sama. Jom jenguk blog saya. ^^ done follow http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Anis Zainudin said...

singgah dr segmen sme :)
jom singgah blog sy pulak
http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Zamani Abe said...

Terbang melayang dari segmen yg sama & mendarat di sini ('',)

http://zamani84.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

Emas Putih said...

dari segmen sama.
http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Post a Comment