Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

3 Feb 2013

Borang BE e-borang LHDN e-filling


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Salah satu kemudahan yang disediakan oleh LHDN atau Lembaga Hasil Dalam Negeri  adalah mengisi borang BE secara online , pembayar cukai boleh login borang itu di sini

https://e.hasil.gov.my/

Tapi hari ni saya tengok ada broken link di sini , dan  anda boleh layari  link ini https://e.hasil.gov.my/  . Saya buka laman web LHDN iaitu http://www.hasil.gov.my  ada mesej ralat dipaparkan macam bawah ini


PENGUMUMAN

GANGGUAN SISTEM

Semua Sistem Aplikasi Korporat dan Sistem Aplikasi Server akan mengalami gangguan bermula dari jam 6:00 petang, 1 Februari 2013 (Jumaat) hingga jam 2:00 petang, 3 Februari 2013 (Ahad) bagi tujuan penyelenggaraan. Semua aplikasi e-Filing, TAeF, SPSD dan HTHA tidak dapat dicapai pada tarikh tersebut. Sebarang kesulitan amatlah dikesali.
Jadi mugkin pada 4 Februari 2013 Sistem e-filling boleh digunakan semula  , sebarang pertanyaan boleh hubungi maklumat di bawah ini

PUSAT KHIDMAT PELANGGAN LHDN
Talian Bebas Tol
1-800-88-LHDN (5436)




Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

4 comments:

puteraduyong said...

tak isi lagi ni... ;)

kak nora said...

assalam, bunda kembali lagi

Mohd Fauzli said...

dah dapat no pin... tapi x faham camner nak isi efilling ni...

hainom OKje said...

Tak pernah buat benda ni sampailah berhenti.... abe yang tolong buatkan..hehe

Post a Comment