Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

8 May 2012

' DUIT HANYIR HASIL JUAL TUBUH GEBU ' GADIS INI HIDUP MEWAH HASIL KERJA SUNDAL ITU (18SX)


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

ALOR GAJAH: Akibat gelap mata dengan limpahan wang ringgit, seorang gadis sanggup membiarkan tubuh gebunya menjadi santapan lelaki mata keranjang saban hari.

Malah, berdasarkan gaya penampilannya, gadis yang kini berusia 20-an itu mampu hidup mewah dengan hasil kegiatan terkutuk itu.

Namun, ketika gadis yang baru mengenal dunia itu galak menikmati kemewahan hidup hasil duit hanyir itu, ibu dan ahli keluarganya terpaksa menanggung malu apabila masyarakat sekeliling mengetahui perlakuan sumbangnya.

Lebih malang apabila gadis itu sanggup menengking ibu dan ahli keluarga yang cuba menegur dan menasihatkannya kembali ke pangkal jalan.

Malah, gadis itu dikatakan suka mendampingi lelaki yang bekerja sebagai anggota pasukan keselamatan dan memujuk mereka supaya membuat pinjaman melalui skim potongan gaji sebelum lari selepas memperoleh apa dihajati dan mendapatkan ‘teman’ seterusnya.

Perkara itu didedahkan ibu mangsa sendiri yang tidak tahan dengan perbuatan anaknya yang sanggup menconteng arang di muka keluarga sejak sekian lama. -METRO

Arau Blogger- Kaya cepat jatuh pun cepat lagipun duit tu duit haram , ( duit hanyir ) !! Gambar hiasan je atas tu...
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment