Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

8 May 2012

BAPA PANAS BARAN TETAK DUA ANAK DAN LIBAS ISTERI ( KEJAM )


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

KANGAR: Seorang bapa sanggup menetak dan melibas dua anak lelakinya berusia dua dan empat tahun sehingga parah menggunakan pisau dan getah paip semata-mata mahu melepaskan geram selepas bertengkar dan membelasah isterinya di rumah mereka di Taman Padang Katong, di sini.

Dalam kejadian jam 2 petang, Khamis lalu, lelaki terbabit yang berusia 40-an pada mulanya bertengkar dengan isterinya yang berusia 39 tahun sebelum dia hilang pertimbangan lalu membelasah wanita itu.

Difahamkan, isteri terbabit dan dua anaknya banyak kali menjadi mangsa belasahan suspek yang panas baran, namun dalam kejadian Khamis lalu, sikap barannya itu keterlaluan apabila tergamak menetak dua anaknya menggunakan belakang pisau serta melibas mereka dengan getah paip sehingga parah.

Ketua Polis Daerah Kangar, Superintendan Abdul Rahman Mohd Noordin berkata, selepas memukul isterinya, suspek mencapai pisau di dapur rumahnya lalu menetak kedua-dua anaknya pula menggunakan belakang senjata itu.-metro
Arau Blogger- ada juga bapa yang tak berperikemanusiaan macam ni !! Gambar hiasan je atas tuApa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment