Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

23 Jan 2012

Aidil Zafuan Tutup Mulut


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Aidil Zafuan Tutup Mulut |  Artikel ini dipetik dari blog Harian Metro Online ikuti kisah ni .......

LAPAN belas kali fikirpun, Diva masih keliru dengan krisis rumah tangga yang dihadapi pasangan Rita Rudaini dan suaminya, pemain bola yang kacak Aidil Zafuan. Lepas kes bergaduh dalam Twitter dengan kembar si Aidil, Rita buat hebahan terbaharu mengenai tindakan Aidil yang memindahkan barang peribadi dari rumah mereka. Lepas keluar dari rumah dan berada di lokasi yang tidak diketahui, tiba-tiba Rita dikejutkan dengan sepucuk surat yang dikirimkan oleh peguam Aidil kepadanya.


Isi kandungan surat itu tidak pula diceritakan Rita, cumanya dia mengakui sangat terkejut dengan isi kandungan surat tersebut selepas diberikan oleh pengawal keselamatan rumahnya. Dengarnya, Aidil ada membuat tuntutan yang dikatakan langsung tidak masuk akal.

Terpanggil nak tahu pasal kes Rita dan Aidil, Diva pun cuba risik-risik daripada kawan-kawan media, mujurlah ada yang tidak lokek berkongsi informasi. Kata seorang teman, Rita sekarang memang tak nak buat sebarang kenyataan sebab peguamnya tidak mahu kes yang sedang difailkan itu terganggu dengan kenyataan pelik-pelik.

Pasal Aidil pula, pemain bola sepak kebangsaan itu pula memilih jalan untuk tidak memberikan sebarang komen. Kawan Diva ada menghubungi Aidil, tapi Aidil menerusi SMS enggan membuka keburukan Rita yang masih lagi isterinya yang sah. Lagipun kata Aidi, kisah rumah tangga adalah hal peribadi yang tak elok dikongsi dengan umum. Aidil juga minta maaf kerana buat masa ini, dia tidak mahu komen apa-apa pasal kenyataan Rita.

Diva rasa, selain masalah yang digembar-gemburkan, ada konflik lain membabitkan pasangan berbeza usia lebih sedekad itu. Cuma satu sahaja harapan Diva, kalau bergaduh macam mana sekalipun, lihatlah Airit Rayyan Rizqin, 3, dan Airit Rafqa Arjuna, 9 bulan. Mereka sangat perlukan kalian, hari ini, esok, lusa dan hari-hari dewasa mereka kelak.

Diva: Tahniah pengacara TV3, Ally Iskandar dan Farah Lee yang selamat bernikah, Jumaat lalu.
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment