Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

20 Jun 2013

Wah ! Shila dah jadi rakyat China , tengok sini...


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Rezeki penyanyi Patah Seribu, Shila Amzah selepas menjuarai Asian Wave di Shanghai, China tahun lalu semakin mencurah-curah.

Difahamkan, kerjaya Shila turut mendapat pengiktirafan masyarakat di sana apabila mendapat status penduduk tetap (PR) di negara itu, bulan lalu.

Menurut ibunya, Fauziah Sarman yang lebih mesra disapa Kak Zie, dia sangat gembira dengan penerimaan rakyat China terhadap bakat anaknya itu.

“Alhamdulillah sudah rezeki Shila.

"Buat masa sekarang dia kini di Malaysia dan sibuk merakam album terbaru yang bakal dilancarkan awal Jun depan,” kata Kak Zie.

Difahamkan, satu sidang media akan dilakukan sempena pelancaran album tersebut yang masih belum diberi judulnya itu. Menurut Kak Zie, sebanyak enam lagu yang akan dimuatkan dalam album
Melayu itu dan semuanya ciptaan Shila.

Malah katanya, Shila turut bekerja keras untuk menguruskan badan dengan aktiviti sukan setiap hari.

 “Sekarang jadual Shila dipenuhi dengan aktiviti sukan waktu siang. Dia memilih aktiviti climbing wall dan badminton sebagai cara untuk menguruskan badan.

“Manakala malam pula Shila sibuk dengan proses rakaman. Semua lagu dicipta sepenuhnya untuk kepuasan dirinya dalam bidang muzik,” katanya.

Sementara itu, Kak Zie berkata, Shila bakal terbang semula ke China minggu depan untuk menghadiri konsert di beberapa tempat seperti Macau dan Shanghai. -Sinar
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment