Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

17 Jun 2013

Gempar ! Tapak kaki binatang ganjil ditemui di kebun getah !


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Penemuan lebih 200 kesan tapak kaki bersaiz besar dengan bentuk luar biasa dalam kebun getah berhampiran Kampung Kepis Baru, di sini, kelmarin, menggemparkan penduduk setempat.

Penduduk kampung itu, Adnan Pungut, 48, yang mendakwa orang pertama menemui kesan tapak kaki ganjil itu berkata, dia ke kebunnya jam 3 petang untuk membersih serta membakar longgokan kayu pokok getah yang ditebang.

Bagaimanapun, dia terkejut dan segera pulang selepas menemui kesan tapak kaki ganjil yang tidak pernah dilihatnya sepanjang hidup.

“Sebaik melihat kesan tapak kaki bersaiz luar biasa yang ganjil itu, saya melarikan diri pulang kerana sangat takut. Saya memaklumkan kepada jiran dan penduduk kampung sebelum kami bersama-sama pergi semula ke kebun getah itu.

“Kami menemui lebih 200 kesan tapak kaki ganjil bersaiz sama sepanjang menjejaki binatang itu. Kesan tapak kaki yang ditemui itu berbentuk hampir bulat dengan garis pusat dianggar 18 sentimeter dengan lima jari bersaiz lima sentimeter panjang dan lima sentimeter lebar.-Metro
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

Mizz Aiza said...

misterinya.. pelbagai andaian, milik siapakah atau apakah tapak kaki itu?

Teacher Basariah said...

teringat ceria upin ipin..Geng, pengembaraan bermula..hehe

Post a Comment