Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

11 Jun 2013

Awas ! Jangan terjerat mantera ragut dara !


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Bermula dengan urusan menjual kad tambah nilai telefon prabayar, seorang pekerja kedai serbaneka akhirnya menjadi perempuan simpanan kepada lelaki pertengahan usia selepas mendakwa dijampi dan diberi minum ubat seri wajah.

Mangsa yang mahu dikenali sebagai Nurul, 28, berkata, lebih setahun lamanya dia hanya mengikut segala arahan lelaki berumur 50-an itu termasuk menyerahkan tubuh dan semua wang gajinya.

Menurutnya, lelaki berperwatakan alim yang digelar Abang Aji itu dikenalinya pada Disember 2011 selepas suspek kerap datang ke kedai tempat dia bekerja di bandar ini untuk membeli kad tambah nilai telefon prabayar.

“Satu hari ketika berurusan dengan Abang Aji saya berasa seperti dipukau selepas dia membaca jampi atau mantera di depan saya. Selepas itu, fikiran saya seperti dikawalnya dan saya terus menuruti segala arahannya. -metro

“Apabila mahu meniduri saya, dia yang sudah berkahwin dan mempunyai anak mengarahkan datang bermalam di rumahnya. Saya hanya mengikut saja dan langsung tidak berdaya membantah,”
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

Sue Bee said...

seram eee..!!kalau bercakap dgn org yang tak dikenali, baik jangan tengok mata..

Ibu Amirul said...

bahayanya....

Post a Comment