Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

25 Jun 2013

Wah !! Pemimpin negara kita makan semeja ! Itulah politik .....


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Kehadiran semua 89 ahli Parlimen pembangkang pada majlis angkat sumpah ahli Dewan Rakyat semalam menunjukkan sistem demokrasi di negara ini diperakui pembangkang di sebalik laungan tidak puas hati terhadap keputusan Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU-13).

Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah, Datuk Seri Mohd. Shafie Apdal berkata, dengan itu pembangkang pada masa depan tidak sepatutnya mempertikaikan lagi sistem pilihan raya atau demokrasi negara.

"Proses ini (angkat sumpah) menandakan sistem demokrasi di negara kita sudah diamalkan dengan baik dan kita pun termasuk pembangkang telah angkat sumpah taat setia, mematuhi undang-undang dan menghormati Perlembagaan," katanya kepada pemberita ketika ditemui selepas majlis angkat sumpah ahli Dewan Rakyat di bangunan Parlimen di sini semalam.

Ditanya mengenai kekecohan yang dicetus segelintir pemimpin pembangkang sewaktu proses pemilihan Yang Dipertua Dewan Rakyat, ahli Parlimen Semporna, Sabah itu berkata, perkara yang dipertikai hanyalah kecil dan sengaja diperbesarkan. -Kosmo


Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

1 comment:

hainom OKje said...

Kalau dah boleh bersama-sama ..tak yah le nak buat perhimpunan bagai tu.... cakap dlm parlimen aje le...

Post a Comment