Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

24 Jun 2013

Menarik dari iMoney.my !! Inilah cara memilih kad kredit terbaik !


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Baru-baru ni saya pergi ke  KL dan saya terlupa nak bawa duit cash yang mencukupi untuk membayar sewa hotel , tetapi hotel itu menerima kad kredit . Mesin ATM pun tiada berdekatan dengan hotel itu .  Pening juga sebab terlupa bawa duit mencukupi  , dalam fikiran saya pada waktu itu , kalaulah saya  mempunyai kad kredit  ia mungkin berguna pada waktu itu . Jadi saya terpaksalah tidur di bilik rakan saya.

Setelah balik dari KL , saya fikir , adalah penting bagi saya memiliki kad kredit , tapi kad kredit yang manakah yang sesuai untuk saya ? . Saya pun Google dalam internet , dan....

Saya terjumpa halaman ini , http://www.imoney.my/ms/kad-kredit  , saya dengan mudah sekali membandingkan semua kad kredit dan mencari kad kredit yang terbaik untuk saya. Sekarang saya telah memiliki satu kad kredit yang terbaik untuk saya , terima kasih  iMoney.my. !!

Anda semua pembaca sekalian dijemput mengunjungi  laman ini   untuk membandingkan kad kredit dan mendapatkan yang terbaik untuk anda .

Anda boleh juga klik gambar di bawah untuk melihat laman itu ...







Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

4 comments:

Mia Liana said...

Oooo macam ok. Mia pun ada satu kad kredit sejak mula kerja dulu. Mana tahu kot2 masa outstation ada emergency ke.... Buat standby je...

Ieta Mat Saad said...

Saya takut nak buat kad kredit. Takut terlebih belanja. Nantilah bila dh berani, sy buat. O ya, Abg Cik sy review dlm ni> http://www.araublogger.com/2013/03/segmen-komen-cadang-blog-ieta.html

Ieta Mat Saad said...

Eh, maaf2.... dlm URL ni> http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/06/review-blog-4-peserta-segmen-komen.html hehe... lama sgt buat entri ni smpi terslh paste URL. Maaf ya...

hainom OKje said...

Bab kad kredit ni...okje serahkan pada suami...selalunya jadi supplementary je...

Post a Comment