Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

6 May 2013

Tiap bulan turun KL ni !! Meeting lak ....


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Penat tiap bulan turun KL lak , ehhh silap Putrajaya lak , duit habis utk berjalan je ni , meeting lagi , kena prepare dokumen , harap khabar angin tak jadi kenyataan ....sabar 20 tahun lagi ....
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

hainom OKje said...

Dah kata pun boss hehe..... kenalah meeting tak renti!...
Yelah....kan lama gak 20 tahun lagi tu... jual suratkhabar jelah b. Cik!

abg cik said...

bos hapa , peon je

Post a Comment