Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

28 May 2013

Comfom meeting Jumaat !


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Tadi dah double comfom , mmg jadik meeting Jumaat ,dah hafal saya jalan Kota Kemuning ni ,  nak buat camna , orang dah rasa kita ni antara orang penting , comfom susah nak tukar jabatan lepas ni , jangan duduk HQ dah le , jgn jadi org Putrajaya dah le , dengan kawan cakap , 3 tahun apply baru dapat kuarters , kecuali kabel kuat  , kabel ? Terpaksa guna kabel juga ....kalau nak cepat .

Harap tak lah ditukar ke HQ , berkawan baik dgn orang HQ tak pa , tapi nak ditukar? jangan !, tapi HQ apa-apa pun boleh buat , semuanya melalui surat je , dengan sekeping kertas , boleh buat orang merana woo . Harap tak ditukar , datang HQ sekali-sekala tak pa , kesian kengkawan yang duduk HQ , dalam seminggu tu asyik outstation je , asyik naik flight je , haa kalau sapa nak naik flight free , nak makan angin free boleh lah dok HQ , tak mau la aku ....bujang tak pe le !!

Tak pa kalau top management dah nak kepakaran kita tak pa , tapi tak pakar setakat mana pun , cuma kita jadi diri kita saja , tapi pandangan orang macam lain kat kita ni , tak sama setiap orang , pening woo dok main atas highway saja . Camna la orang KL sekali sekala balik kampung kan ??
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

3 comments:

Mizz Aiza said...

sesekali balik kampung rsa best juga.. tapi kalau tiap2 minggu bankrup juga kot.. haha..

ima salsuzaima said...

faham perasaan anda.penah dengar kawan mengeluh mcm ni gak.dia kata mula2 best sebab jalan2 free tapi lama2 rasa sunyi sebab asyik tinggalkan family je.

hainom OKje said...

Tukar KL je b cik senang...rasa sikit jammed kat KL ni hehe

Post a Comment