Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

26 May 2013

Setelah sekian lama tak pergi gym !!


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Baru terasa nikmat bila berpeluh satu badan , keluar semua 2-3 minggu punya toksik , asyik makan saja , segala toksik ada dalam badan , tak dapat nak keluarkan , hanya dgn cara ni saja , berpeluh dapat keluarkan toksik .

Patutlah semenjak 2 menjak ni rasa sakit sangat kepala , rasa cepat letih , rasa cepat nak pitam , bila berdiri lama , sekarang rasa lega sikit , bila buat workout sikit , seluruh badan bekerja , hari minggu saja boleh buat gini , hari kerja dok ngadap komputer saja .

Ambik masa juga nak ambik stamina kembali kepada asal , pinggang pun dah berlipat ni , mana ada six pack lagi dah , tak pa ada masa terluang boleh pergi lagi , nak buat workout kat rumah pun boleh tapi , tak ada ' feel ' ....haha
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

3 comments:

Puteri Kasih said...

bila tak bersenam ni badan cepat je letih dan rasa kurang stamina kan.

Mizz Aiza said...

setuju sangat.. kalau buat workout di rumah mesti rasa bosan..

hainom OKje said...

Okje lama dah tak lari ni....tapi kalau vacuum dan mop, peluh dia pun lebih kurang gitu gak b cik!

Post a Comment