Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

30 May 2013

Juara Kilauan Emas " Otai madi berbisa " MEOR Rock Brader


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !

Juara Kilauan Emas 2013 , Meor " Rock Brader " , dapat anugerah khas pulak tu , rezki anak-anak dia , 6 orang anak , dapat Grand Livina satu , sapa kata nanyi tak leh buat duit , cuma kena fokus je kan ? Total RM55000 dia bawa balik campur sebiji Grand Livina , pergh ! Sapa nak bagi free kan ?

Kekadang tu waktu muda tak popular , dah setengah abad baru popular , ikut rezki memasing kan ?
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

rezeki datang dan ada di mana2 cuma kita x tau jer waktu dan tikanya kan abang cik? tahniah kepada rock brader kita...

hainom OKje said...

hehe...yang dang dut rege rege...dang dut rege....
dia menang eh...rezeki dia...nape b cik tak masuk? hehe

Post a Comment