Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

29 May 2013

Meeting cancel pulak !


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Baguslah cancel meeting tu , tak payah turun KL lagi , Last week dah turun KL , harap dua tiga minggu lagi lah baru meeting , bukan apa kalau meeting kat hotel tak pa , buka pintu bilik terus saja pergi ke bilik mesyuarat . Ini tak, meeting kat pejabat cawangan Shah Alam , Kota Kemuning , Seksyen 34, Batu 6 .

Bukan tak puas hati , tapi kalau tanpa surat ,  baik tak yah cakap terus ' ada meeting ' , buat kita kalut dan tertunggu-tunggu saja . Memang ada kebaikan dan keburukan dapat info awal ni , antaranya .....

Kebaikannya adalah , dapat prepare awal agenda meeting , dapat siap awal , bgtau isteri awal-awal nak pergi meeting ,boleh plan siap-siap anak nak tinggal kepada siapa , nak tekan duit siap-siap , nak bawa pergi meeting , kan ?


Keburukannya , dah tak leh nak buat kerja lain dah , asyik fikir meeting saja , walhal surat tak sampai lagi , tidur malam pun fikir pasal meeting , malam kelmarin tak leh tidur , nak kena bantai apa pasal meeting ni , panggil orang sebelah KL dah le , kan dekat , kan ?

Tapi gitulah berurusan dengan dengan manusia juga , kita ni kan manusia , buat silap , semua tak kekal , semua orang buat silap , aku pun kekadang buat silap , war war sana sini , tengok tengok tak jadi , pengajaran , lebih baik diam diam saja .....



Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

1 comment:

hainom OKje said...

Boss mmg le gitu...pentinggg!!

Post a Comment