Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

21 Sep 2011

Najwa Latif Popular dengan Cinta MukaBuku "Angkara" Youtube


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Assalaamualaikum dan selamat pagi . Saya ingin berkongsi pasal artis baru Najwa Latif yang popular menerusi lagu Cinta MukaBuku. Lagu ini adalah ciptaannya sendiri dan lirik oleh kakaknya. Bayangkan seorang gadis berumur 16 tahun terus dikenali satu Malaysia "angkara" Youtube. Sape yang nak popular macam dia bolehlah buat lagu upload kat youtube. Bagi saya dia ada bakat yang besar cuma perlu digilap lagi he he macam Dato Siti Nurhaliza waktu menang Bintang RTM dulu tu , umur baru belasan tahun. Maklumat lanjut pasal dia kat sini najwalatifs.blogspot.com  . Tapi memang respek la dia boleh bahagikan masa pelajaran lagipun Parents memang support kat belakang . Nyanyian cuma waktu cuti sekolah dan hujung minggu je. Ramai juga yang download lagu ni nak buat rington . Layan Cinta MukaBuku kat Youtube dulu



Sumber dari najwalatifs.blogspot.com
Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

No comments:

Post a Comment