Pages

Belajar Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

30 Sep 2011

D' Kontena Cafe , Western Food pun ada


Pendapatan lumayan dengan bekerja sambilan dari rumah klik sini !
Assalaamualaikum ...selamat pagi...agak lama juga araublogger tak update tentang restoran yang sedap kat blog . Ni ada satu kedai nama dia D' Kontena Cafe  di hadapan C'Mart Arau , Perlis. Kedai dia berkonsepkan santai , menu dia ada kat depan kedai . kalau nak makan goreng-goreng ada , western pun ada . Dibuka hampir setiap hari . Masuk kedai ni tulis sendiri order  dan tunggu . Saya try Nasi Goreng Kampung  ......fuuuh ...mak ooi sedap ...harga RM 4.50 . Burger dia pun sedap macam dalam gambar .Air dia satu gelas boleh kongsi dua orang  ...gelas dia besar beb......apa apa pun ...layan dulu gambar kat bawah......





Apa pendapat anda ? Jangan lupa bagi komen di bawah ni .....

2 comments:

Pinkyz Ladies said...

blum pernah cuba tapi akan try jugak nanti..

zieyra norfa said...

alang2 da makan kat ctu kan.. tanye la.. ada delivery tak? haha.. mlas nk p sane la.. transport takda.. hee

Post a Comment